Ana içeriğe atla

metamfetamin in zararlari



Meth ( metamfetamin ) kullanım etkileri
Meth in kısa vadede ve uzun vadede etkileri vardir.en son alınan metamfetamin in bazı etkileri birkaç gün vücuttan atilmazken bazıları birkaç saatte çıkabilir.meth in vücutta birakdigi fiziki ve psikolojik hasar büyük dur.
Meth in kısa zamanlı etkileri
Kokain benzeri davranışları vardır, şiddete meyilli olur,bastırılmış duyguları ortaya çıkar,uykusuzluk,yüksek kan basıncı,öngörülemeyen davranışlar,titreme,değişken ruh hali,paranoya,intihar gibi.
Meth in uzun vadede etkileri
Meth organlar üzerinde kötü etkileri vardır.alzheimer hastalığı parkinson ,intahar,psikoz, gövdede yaralar çobanlar,beyin hasari,dökülen dişler,kalp.
Meth tedavisi olan bir bağımlılık dır.zor bir surecdir.ama ne yazıkki diğer maddeler gibi az zararla kurtulmaniz çok zordur.kullanım zamanımıza gore beyinde kalıcı hasarlar bırakır.paranoya intahara meyil gibi artı fiziki olarak da kalıcı zararlar bırakır.
Meth bağımlısı ni anlamaniz çok basittir.fiziğine bakmaniz yeterlidir.eller kol bacak yüz vücut yara bere içinde parçalanmış ,dişler kırık ve dağılmış de.bunun yanında sinüs enfeksiyonları,depresyon,solunum enfeksiyonları,karaciğer sorunları,metamfetamin kaynaklı şiddetli öksürük,öfke sinirlilik dusmalik başlıca etkilerdir.
Meth çok iyi bir tedavi ve bakım gerektirir. Bu halde bile iki yılda ancak bazı kısımlar bir nebze iyileşir.fiziksel ve psikolojik etkilerinden omur boyu kalıcı olanlar vardır.bilinç ve hafıza kaybı çok yuksekdir.
Görüldüğü üzere meth diğer maddelerden farklıdır bağımlılığı yüksek kurtuluşu zordur.yanı bir kokain gibi deneyimde iki gün sıkıntı yaşar bırakırim diyemezsiniz. Sizi bir omur sakat hale getirir meth.

Yorumlar

  1. metamfetamin tedavisi için aşağıdaki bloğu takip edebilirsiniz


    https://birmaddebagimlisiningunlugu2.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

suboxon nasil bulursunuz

 Suboxone eroin bagimlililarin umut bagladigi olsa kesin birakirim krizi atim yeter dedigi,ama buldugundada ucbes gun kullandikdan sonra krizi attim bisefer icim demeleriyle bilincsiz kulanimiyla kisir donguyegirmenize neden olabilecek bir ilacdir.suboxone 5 taneyi bes gun atipda bes gun eroin icmedim bqgimliligim biter diye dusuneceginiz bir ilac degil..zaten suboxone bes gun kullqnsanizda kriziniz bitmez cunku suboxonede morfin oldugundan siz aslinda bir nevi bir maddeden baska bir maddeye gecis yapiyirsunuz,zaten suboxone tedavisinin tipdaki adi yerine koyma tedavisidr.yani siz sadece 5 gun suboxoneyi eroinin yerine koydunuz aslinda suboxone bitince tekrardan eroine bugun olmasa yarin donus tekrardan olacak.eroin 5 tane ilacla birakilacak ,kriz bitti bagimlilik bitti denilcek bir hastalik degildir.suboxone sizin hastanede gerekli arindirma ve psikolojik tedavinizle birlikde uzunca sure belki birkac yil hergun kullanacaginiz bir ilacdir.adi ustunde yerine koyma surdurum tedavisi..s

esrarın içilme şekillerine göre zararları

esrar ne zaman bulundu kim buldu bilmiyorum ama filmlerde bile hatırlaranız kızıldereliler barış çubugu yakarlardı sanırım otun verdiği dinğinlik keyif ( tabi geçici şeyler bunlar ) ile varılan huzurla herkeze barış herkeze sevişme demek istediler..esrarın zararları malum alınan her nefesde kaç. milyon beyin hücresinin öldüğü ciğerlerin durumu vs saymakla bitmez bunlar zaten bizimde bildiğimiz şeyler..birde esrarı degişik şekillerde metodlarda içenler vardır bazısı daha kolay geldiğinden bazısı keyifden bazısıda artık çok içmekden daha sert yöntemlere başvurarak kafayı bulabilme derdindendir..biliyoruz uyuşturucu içenler bir şekilde eski yakaladıgı kafayı bulmak istiyorlarsa dozajı arttırmak zorundadırlar..çünkü her içimde beyin sevunma mekanizması dahada gelişecek alınan eski miktardaki alınan uyuşturucu bir önceki kafayı vermiyecekdir... bu yüzdendir insanlar miktarı arrtırmak yerine içim şekillerini değiştirerek aynı etkiyi yapmak istemişler ve başarmışlardırda..esrar içme yöntemler

altanetif bırakma yöntemleri

eroini bırakırken bırakma döneminde vucut inanılmaz derecede yorgun ve bitkim düşer özellikle ilk 48 saaaten sonra eroin vucuttan çekildikçe siz halsiz düşer yemekden sudan kesilirsiniz.. eroin buyuk oranda çekilir ilk 72 saaten sonra ama sizde bırakdıgı yorgunlkuk halsilzlik bitkinlik hat safhada olur tabisizde bunu eroinebaglar dahada fazla istek duyarsınız..bu yontemde kendinize çok güvenmeli vebir daha olmaması gerektiginibilmelisiniz.yapacagınız şey ilk 72 saaten sonra sizde oluşan yorgunluk ve hastalıgın verdiği o inanılmaz eroin istediğini kırmak için bir seferliğine küçük miktarda 1 veya 2 küçük paket alabilirsiniz..aldıkdan sonra zaten kendinize gelir o yorgunluk biter iştetam o sırada alabildiğiniz kadar gıda ve almalısınız ..amacımız zaten vucuduma kriz anında alamadıgımız enerjiyi vermek vermeliyizki diger günleri daha rahat atlatalım merak etmeyin o küçük miktarda aldıgınız eroin tekrar o eski krizleri yaşatmaz size sadece enerji depolamak için mola vermek d